به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، داوود جعفری با اشاره به برنامههای راهبردی با هدف ارتقای سطح ایمنی و کاهش نرخ حوادث در صنعت پتروشیمی اظهار کرد: امسال راهبرد تحول دیجیتال و هوش مصنوعی به مواردی مانند ارتقای سطح ایمنی فرآیند، درسآموزی از حوادث، ارتقای سیستمهای ایمنی و آتشنشانی و آموزش افزوده شده است.
وی با تأکید بر نیاز شرکتهای پتروشیمی و سیاستهای کلان کشور مانند برنامه هفتم توسعه در بحث ایمنی بیان کرد: بر اساس بیانات مقام معظم رهبری و سیاستهای شرکت ملی صنایع پتروشیمی، یکپارچهسازی و تدوین استانداردهای ایمنی فرآیند را امسال در دستور کار داریم و تلاش میشود نظام یکپارچهای در حوزه تجزیه و تحلیل و درسآموزی از حوادث را دنبال کنیم.
سرپرست ایمنی و آتشنشانی شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به سیاست کلان شرکتهای پتروشیمی بر توانمندسازی نیروهای ایمنی و آتشنشانی با صلاحیتبخشی به فرماندهان حادثه تأکید کرد و افزود: برگزاری دورههای پیشرفته ایمنی کار در دفاع و اطفای حریق مخازن را برای مدیریت شرایط اضطرار در دستور کار داریم.
ضرورت تقویت هرچه بیشتر ایمنی در صنعت پرریسک پتروشیمی
جعفری با اشاره به پرداختن به ایدههای نو در شرکتهای پتروشیمی گفت: برگزاری مجموعه دورههای مدیریت شرایط اضطراری و فرماندهی حادثه را پیگیری میکنیم و همکارانم در بخش پدافند نیز درصدد افزایش تابآوری صنایع هستند.
وی در مورد امکانات بهداشتی در قطبهای انرژی بیان کرد: از پارسال با همکاری مناطق ویژه برای استقرار هلیکوپتر در منطقه با هدف انتقال سریع افراد در شرایط اضطراری به بیمارستانهایی که دارای امکانات مورد نیاز هستند، اقدام کردیم، همچنین در منطقه کنگان به همت مجموعه پتروشیمی توسعه کنگان و سایر بخشها، تجهیز بیمارستان سوانح و سوختگی را در دست اقدام داریم. با برنامهریزیهایی که برای منطقه عسلویه صورت گرفته است امید داریم در دو سال آینده نیازهای منطقه برطرف شود.
سرپرست ایمنی و آتشنشانی شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به نیازهای بسیار صنعت افزود: پتروشیمی، صنعتی پر ریسک است و حادثه در این حوزه میتواند تبعات سنگینی داشته باشد، بنابراین نیازمندیم تا هر چقدر که میتوانیم موارد ایمنی را تقویت کنیم.
جعفری با تأکید بر عملکرد مطلوب موجود در حوزه پیش برنامهریزی برای حوادث یادآور شد: بسته کاملی از نقشهراه کلی زمان قبل حادثه با اولویت پیشبینی و پیشگیری تا مرحله بازیابی دیده شده و نگاه سیستمی در مجموعه حاکم است.