پیش بینی بورس هفته/ شاخص کل بورس تهران در دست تثبیت + نمودار

0


به گزارش اقتصادنیوز ، بورس تهران در روز ابتدای این هفته با محدودیت سه درصدی دامنه نوسان، شاهد خروج هزار و ۹۶۶ میلیارد تومانی پول حقیقی از سهام و کاهش ۱۲۸ میلیارد تومانی مالکیت حقیقی بین صندوق‌های درآمد ثابت بود. ارزش معاملات خرد نیز که در انتهای هفته قبل در تراز ۱۷ هزار و ۳۰۳ میلیارد تومانی قرار داشت؛ روز ابتدایی این هفته در سطح ۱۴ هزار و ۹۹۲ میلیارد تومانی قرار گرفت. ارزش معاملات خرد در این هفته روندی نوسانی داشت و روز چهارشنبه به سطح ۱۸ همتی رسید. در این هفته متوسط ارزش معاملات خرد روزانه با ۷ درصد کاهش به نسبت هفته قبل تا سطح ۱۴ هزار و ۶۵۴ میلیارد تومانی پایین آمد و پس از تجربه پنج سطح متفاوت، نشان از نوسانات بازار با توجه به روند اخبار داشت.

بورس تهران اولین هفته اردیبهشت ماه را در شرایطی آغاز کرد که قدرتمندترین حمایت خود را بعد از سال ۱۳۹۹ همراه داشت و تراز ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی را نیز شکست و با ثبت ۶ هزار و ۳۷۷ میلیارد تومان رشد مالکیت حقیقی قله‌ای جدید برای بازار سهام ساخت. بورس تهران در دومین هفته اردیبهشت ماه نیز شاهد رشد شاخص‌های سهامی بود ولی این بار با خروج پول حقیقی ۹۵۷ میلیارد تومانی مواجه شد. در سومین هفته اردیبهشت اما شاخص کل بورس تهران پس از ۸ هفته شاهد کاهش تراز بود اما شاخص هم‌وزن همچنان رشد تراز داشت و از شدت خروج پول حقیقی کاسته شد. بازار سهام در این هفته با افزایش تراز شاخص کل تا بالای مرز ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی همراه شد تا بار دیگر قله‌ای جدید برای این شاخص ثبت شود.

040226

تراز شاخص کل بورس تهران نیز در انتهای هفته قبل ۳ میلیون و ۱۶۹ هزار و ۵۰۴ واحد بسته شد و در روز انتهایی این هفته تا سطح ۳ میلیون و ۲۳۶ هزار و ۹۴۳ واحدی افزایش داشت و بازدهی مثبت ۲.۱۳ درصدی را به ثبت رساند. شاخص کل هم‌وزن بورس تهران نیز در این هفته چیزی نزدیک به ۰.۷۴ درصد افزایش داشت و در تراز ۹۷۲ هزار و ۹۸۳ واحدی ایستاد.

شرایط بازار سهام؛ قبل از آغاز آخرین هفته اردیبهشت ‌ماه

بورس تهران هفته آخر اردیبهشت ماه را با سطح حمایتی ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی شاخص کل و ۹۵۰ هزار واحدی شاخص هم‌وزن آغاز خواهد کرد. بازار سهام در این هفته سطح مقاومتی ۹۷۰ هزار واحدی شاخص هم‌وزن و ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی شاخص کل را شکست و شاهد بازگشت اقبال حقیقی به موقعیت‌های سهامی بودیم. بورس تهران در این هفته نیز شاهد تغییرات قابل توجه ارزش معاملات خرد روزانه بوده و ارزش معاملات خرد در ۵ سطح متفاوت قرار گرفت و روندی نوسانی داشت. بازار سهام در این روزها شاهد تغییرات لحظه‌ای اخبار و واکنش معامله‌گران به آن هستند. این مسئله تحرکات سرمایه‌ حقیقی را در بین موقعیت‌های سرمایه‌گذاری با چشم‌اندازهای متفاوت افزایش داده است و از طرفی ریسک معاملات نیز با توجه به رشد عدم اطمینان مقطعی افزایش یافته اما اخبار مثبت سیاست خارجی ریسک بورس تهران را در دراز مدت به شدت کاهش می‌دهند که شاهد تأثیرات کوتاه مدت آن نیز در معاملات سهامی هستیم. به نظر می‌رسد که اخبار منتشره از دور چهارم مذاکرات ایران و امریکا همچنان اصلی‌ترین مرجع اخبار این هفته بازارهای مالی و دارایی در کشور باشد و چشم فعالان اقتصادی به صحبت‌های طرفین باشد. با تمام این تفاسیر روند معاملات سهامی نشان از چرخش ترکیب سبد‌های سرمایه‌گذاری و لیدرهای صعودی و نزولی بازار دارد. از سوی دیگر قطعی برق صنایع کشور نیز چالش بنیادی اصلی این روزها به شمار می‌رود.

در نهایت می‌توان گفت که طی هفته پیش‌رو احتمال نوسانات ارزش معاملات خرد با افزایش تراز شاخص‌های سهامی وجود دارد ولی تشدید تنش‌های سیاسی می‌تواند به سرعت بورس تهران را به سمت رکود معاملاتی و اصلاح رشد اخیر سوق دهد. شاخص کل بورس تهران در هفته آینده سطح مقاومتی ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار واحدی را در پیش دارد و ممکن است افزایش مجدد نرخ‌ها در بازارهای موازی شوک منفی سنگینی به معاملات سهامی دهد.

پیام بگذارید